Ligue 1

Dubla reusita de Messi in prima etapa din Ligue 1

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English

Campioana Paris Saint-Germain a defilat pe terenul lui Clermont Ferrand, sambata seara, in prima etapa a noului sezon din Franta.

PSG a transat disputa cu un categoric 5-0, doua dintre reusite apartinandu-i lui Lionel Messi, jucator aflat la al doilea sezon in tricoul echipei din capitala Hexagonului.

Neymar a deschis scorul in minutul 9 cu un sut din marginea careului la capatul unei faze colective. Messi a pasat decisiv pentru colegul brazilian din atacul lui PSG.

Ashraf Hakimi a dublat avantajul lui PSG in minutul 26. Totul a pornit de la un balon recuperat in propria jumatate de teren. Messi a combinat cu Neymar, de la acesta mingea a ajuns la Hakimi. Gazdele au reclamat un fault comis de Neymar si ramas nesanctionat.

Cu sapte minute inaintea pauzei Marquinhos a facut 3-0 pentru PSG. Neymar a centrat dintr-o lovitura libera si conationalul sau a reluat decisiv cu capul.

Ultimele doua goluri ale meciului i-au apartinut lui Messi, in minutele 81 si 86.Dubla reusita de Messi in prima etapa din Ligue 1