Ligue 1

Dani Alves, prezentat la PSG. Motivul pentru care a refuzat Manchester City

Sursă foto: twitter.com

Fundasul brazilian Dani Alves a ales pana la urma sa-si continue cariera la Paris Saint Germain, desi a mai fost dorit cu insistenta si de Manchester City, echipa antrenata de Pep Guardiola.

Liber de contract dupa despartirea de Juventus Torino, Dani Alves a acceptat oferta formatiei din capitala Frantei, PSG oferindu-i un salariu de 260.000 de euro pe saptamana.

Nu doar banii au contat in alegerea lui Dani Alves, ci si dorinta de a face performanta la cel mai inalt nivel. Brazilianul a declarat pe fata in conferinta de prezentare motivul pentru care a refuzat oferta celor de la Manchester City.

“Daca Pep Guardiola si cei de la Manchester City se simt raniti, imi pare rau. Am venit aici pentru a fi campion. Este un proiect foarte interesant la Paris, am prieteni aici, iar eu sunt un om care iubeste provocarile. Am castigat Champions League de trei ori si vreau sa-mi aduc experienta aici”, a spus Alves.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 10 13 25
2 Craiova 11 8 22
3 Astra 10 9 21
4 Steaua 10 9 21
5 Botosani 10 6 19
6 Timisoara 11 0 17
Dani Alves, prezentat la PSG. Motivul pentru care a refuzat Manchester City