Liga 3

Scandal in Liga 3 dupa meciul dintre Craiova si Turnu Magurele. Fostul stelist Lincar batut la vestiare!

Sursă foto: https://www.facebook.com/arenamehedinteana/

S-a lasat cu violenta la vestiare dupa ce Turris Oltul Turnu Magurele a castigat, sambata, pe terenul celor de la U Craiova 1948 SA, echipa lui Adrian Mititelu.

Prin succesul cu 1-0 obtinut in deplasare, cei de la Turnu Magurele au scos-o in mare masura pe Craiova din lupta pentru promovarea in Liga 2.

Erik Lincar, antrenorul celor de la Turnu Magurele, sustine ca a fost urmarit de antrenorii Craiovei si lovit cu pumnii in cap la vestiare.

“Dupa ce am fugit, antrenorii de la Craiova m-au urmarit si neavand cheia de la vestiar m-au prins si m-au luat la pumni. Noroc ca m-am eschivat si am reusit sa evit niste pumni si picioare, dar voi merge la doctor. Am dureri groaznice in zona spatelui”, a spus Lincar la Digi Sport.

Adrian Voicu a marcat unicul gol al meciului la doua minute dupa pauza.

Dupa ultimul fluier din tribune spectatorii au aruncat cu scaune in directia jucatorilor echipei oaspete, iar pe teren unii jucatori au avut de reglat conturi din timpul partidei.

Diferenta dintre Turris-Oltul Turnu Magurele, liderul din seria a 3-a, si echipa lui Adrian Mititelu a ajuns dupa acest meci la 9 puncte!

Craiova lui Mititelu are sanse reduse de a obtine promovarea in acest sezon si probabil va mai ramane inca un campionat in Liga a 3-a cu tot cu apucaturile de Ev Mediu acuzate de Lincar dupa meciul de sambata.



Scandal in Liga 3 dupa meciul dintre Craiova si Turnu Magurele. Fostul stelist Lincar batut la vestiare!