Liga 3

Incidente la metrou inaintea meciului Dinamo 2 – CSA Steaua

Sursă foto: https://www.facebook.com/SudSteaua.ro/

Mai multi ultrasi stelisti au fost scosi cu forta din metrou la statia Stefan cel Mare si pusi cu fata la pamant de jandarmii care au invadat peronul.

O garnitura venita dinspre Dristor 2 a fost intampinata la statia Stefan cel Mare de mai multi zeci de jandarmi echipati de lupta.

Dupa ce au blocat pe linie garnitura in care se aflau femei, copii si oameni care mergeau fiecare unde avea treaba, jandarmii au intervenit in forta extragand din vagoane ceea ce considerau a fi suporteri ai echipei din Ghencea.

Cativa ultrasi au fost aruncati in afara trenului, asezati cu fata in jos si ulterior incatusati pentru a fi transportati la cea mai apropiata sectie de politie.

Jandarmii au folosit, pe langa forta disproportionata asa cum reiese din imaginile de pe retelele de socializare, si gaze lacrimogene, dupa cum s-au plans oamenii prinsi captivi in acest conflict.

In pofida disputarii fara spectatori a meciului din Liga 3 dintre Dinamo 2 si CSA Steaua, suporterii celor doua echipe rivale si-au dat intalnire pentru a bifa un nou episod din rafuiala devenita istorica.

Pana la aceasta ora nu avem decat punctul de vedere al Jandarmeriei:

“În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști. În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.

“Grupul de suporteri steliști au revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor. În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale. În prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj”.



Incidente la metrou inaintea meciului Dinamo 2 – CSA Steaua