Liga 3

CSA Steaua, calificare in finala barajului de promovare in Liga 2. Oprita: “Nu mai putem juca la Liga 3”

Sursă foto: https://www.facebook.com/steauatvofficial/

Echipa CSA Steaua Bucuresti a obtinut calificarea in finala barajului de promovare in Liga 2 dupa 2-0 in returul cu Mostistea Ulmu, formatie din Judetul Calarasi.

Pacionel dintr-o lovitura de la 11 metri contestata de oaspeti si Mihalache in minutele de prelungire au marcat golurile victoriei formatiei din Ghencea.

CSA Steaua va disputa finala barajului de promovare in Liga 2 cu invingatoarea dublei dintre FCSB 2 si CS Afumati.

Echipa secunda a clubului patronat de Gigi Becali s-a impus in mansa tur, la Afumati, cu 1-0.

Returul se joaca duminica, de la 11:30, in baza ARCOM a ros-albastrilor din Berceni.

Daniel Oprita, antrenorul celor de la CSA Steaua, a declarat dupa victoria cu Ulmu ca nu are o preferinta in privinta adversarului intalnit.

In acelasi timp, Oprita a avertizat ca o eventuala ratare a promovarii ar echivala cu despartirea de CSA Steaua.

“Pana la urma poate se termina 1-0, 0-0. Imi felicit echipa, nu vreau sa intru in discutii cu nimeni. Sa judece altcineva problemele de arbitraj. Ii respect pe oamenii de la Ulmu.

“Nu am nicio preferinta. Oricine ar veni sunt la fel de puternici, Afumati sau FCSB 2. Oricare ar veni sa jucam finala si sa scapam…nu e usor din interior sa joci aceste baraje.

“Am incheiat sezonul regular la 9 puncte. Nu am putut sa terminam la 20 de puncte, pentru ca nu puteam controla echipa de pe locul doi. Sunt conditii la Steaua, dar nu joaca de multe ori conditiile.

“E presiune pentru ca ne dorim sa ajungem neaparat in Liga 2. Nu mai putem juca la Liga 3. Probabil, daca nu se promoveaza, eu nu-mi mai doresc sa raman”, a spus Oprita.



CSA Steaua, calificare in finala barajului de promovare in Liga 2. Oprita: “Nu mai putem juca la Liga 3”