Liga 3

Craiova lui Mititelu si-a gasit stadion si e unul de cinci stele

Sursă foto: https://editie.ro

FC Universitatea Craiova, echipa din Liga 3 patronata de Adrian Mititelu, a gasit un loc caruia sa-i spuna "acasa" dupa exilul fortat de la Turnu Severin.

Adrian Mititelu a anuntat ca formatia pe care o conduce isi va disputa meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Targu Jiu.

"Vom juca pe noul stadion din Târgu Jiu! Începând cu meciul următor de pe teren propriu vom juca în capitala Gorjului!", a anuntat Mititelu in ziarul sau, editie.ro

Consilul Local din Targu Jiu a aprobat ca FC Universitatea Craiova sa joace la Targu Jiu.

"Azi am discutat cu patronul lui Universitatea, Adrian Mititelu. I-am comunicat dânsului că în Consiliul Local a fost a aprobată în cursul acestei zile cererea Universității de a juca pe noul nostru stadion. În cursul zilei de miercuri se va semna de către președintele de ședință și hârtia oficială a Consiliului, iar de vineri îl așteptăm pe domnul Adrian la Tg Jiu să semnăm și contractul oficial", a precizat Marcel Romanescu, edilul localitatii gorjene.

Stadionul din Targu Jiu are o capacitate de 12.500 de locuri si va fi dat in folosinta la finalul acestei saptamani dupa luni bune in care birocratia a tinut pe loc momentul inaugurarii.



Craiova lui Mititelu si-a gasit stadion si e unul de cinci stele