Liga 3

Craiova lui Mititelu obtine victoria in derby-ul cu Flacara Horezu din Liga 3

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/

In pregatirea primului meci pe care il va disputa pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova, este vorba de jocul cu U Cluj din saisprezecimile Cupei Romaniei, echipa U Craiova 1948 SA a obtinut o victorie de moral impotriva rivalei la promovare Flacara Horezu din Seria 4 din Liga 3.

Craiova a transat disputa de la Severin, cu 1-0, prin golul marcat de Robert Raducanu in minutul 86.

Flacara Horezu este si ea calificata in saisprezecimile Cupei Romaniei, urmand a deschide balul contra Astrei Giurgiu, finalista editiei precedente.

Dupa succesul de vineri seara Craiova lui Adrian Mititelu s-a distantat la cinci puncte in fruntea clasamentului Seriei 4 din Liga 3.

Locul doi ocupat de Flacara Horezu este amenintat de CSC Ghironda si Giarmata Vii (9 puncte), respectiv Fortuna Becicherecu Mic (8 puncte).

Craiova se afla intr-o serie din care poate rata promovarea la finalul sezonului doar daca isi propune in mod special sa continue in Liga 3.

Inaintea startului sezonului echipa lui Mititelu a fost mutata din Serie 3, acolo unde concurenta la promovare este una extrem de ridicata, cu cel putin cinci echipe aflate in duel direct.



Craiova lui Mititelu obtine victoria in derby-ul cu Flacara Horezu din Liga 3