Liga 2

UTA promoveaza din Liga 2 la barajul cu FC Voluntari

Retur cu accente dramatice la Arad intre echipa locala UTA Batrana Doamna si Dunarea Calarasi, un meci castigat de gazde cu 4-1 dupa prelungiri.


sursa: facebook.com/uta1945arad

UTA a anulat pana la pauza avantajul obtinut in tur de Dunarea Calarasi prin golurile marcate de Man (min.17) si Curtuius (min.33).

La 2-0 echipa lui Roland Nagy promova la urmatorul baraj gratie golului marcat la Calarasi, unde Dunarea s-a impus, cu 3-1.

Manea a primit al doilea cartonas galben pentru o simulare in minutul 73 si a fost eliminat, insa UTA a gasit puterea sa inscrie golul trei in inferioritate numerica.

Intrat pe teren in partea secunda, atacantul Ciprian Rus a finalizat in minutul 76 cu latul pe langa portarul Lungu.

Adrian Mihalcea a mizat pe ofensiva in ultimele minute si fostul dinamovist Valentin Balint a redus din diferenta in minutul 79 pentru un 3-1 care avea sa duca meciul in prelungiri.

Impinsa de la spate de un public extrem de calduros, UTA a marcat golul calificarii in minutul 99 prin acelasi Rus, evitandu-se astfel loviturile de la 11 metri.

UTA Batrana Doamna, echipa promovata din al treilea esalon la inceputul sezonului, ajunge astfel la doua meciuri distanta de Liga 1.

FC Voluntari va fi insa un adversar de un cu totul alt calibru, o echipa mai odihnita care a avut timp sa pregateasca dubla cu formatia din Liga 1.

Prima mansa se joaca miercuri, iar returul sambata viitoare.



UTA promoveaza din Liga 2 la barajul cu FC Voluntari