Liga 2

UTA isi consolideaza primul loc in Liga 2

Sursă foto: https://www.facebook.com/fkcsikszereda/

Liderul esalonul secund UTA Arad a dispus pe teren propriu de Ripensia Timisoara, cu 3-0, sambata dimineata, intr-un meci din etapa a 23-a.

Valentin Buhacianu cu o dubla in minutele 29 si 62, respectiv Octavian Ursu cu zece minute inaintea finalului au marcat golurile ”Batranei Doamne” in disputa de pe ”Motorul”.

Intr-o partida disputata la Targu Jiu intre rivalele locale, Viitorul Pandurii a invins Pandurii, cu 4-0. Vlad Rusu a reusit o dubla in minutele de final, dupa ce Darius Buia deschisese scorul la cinci minute dupa pauza si Marius Cioiu majorase in minutul 82.

Victorie la limita pentru Turris Oltul Tr.Magurele in disputa de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 2-1. Catalin Parvulescu si Albert Voinea au marcat pentru teleormaneni, in timp ce Andrei Burlacu a redus din diferenta dintr-o lovitura libera cu un sfert de ora inaintea finalului.

Dunarea Calarasi a invins-o pe Csikszereda Miercurea-Ciuc, cu 2-1, printr-un gol marcat de Doumbia in minutul 90+3. Georgian Honciu deschisese scorul in minutul 41, in timp ce oaspetii egalasera cu zece minute inaintea finalului prin Pinter.

Metaloglobus - Sportul Snagov a fost decis la masa verde prin neprezentarea oaspetilor.

Sambata se mai joaca Petrolul - Farul (13:00), in timp ce duminica pe 1 martie sunt programate duelurilie ASU Politehnica Timisoara - Rapid (11:00), FC Arges - CS Mioveni (13:30) si Gloria Buzau - U Cluj (17:00).



UTA isi consolideaza primul loc in Liga 2