Liga 2

UTA Batrana Doamna scoate Chindia Targoviste din lupta pentru promovare

Echipa UTA Batrana Doamna a castigat, joi, derby-ul seriei a 2-a din Liga 2 cu Chindia Targoviste si a trecut pe primul loc in clasament dupa opt meciuri.

Chindia a deschis scorul pe arena “Motorul” prin Cherchez in minutul 18, dupa ce UTA ratase primele ocazii ale meciului prin Chindris (min.6) si Stratila (min.16).

Aradenii au egalat pana la pauza prin Man (min.36) si s-au desprins in partea secunda in urma reusitelor lui Copil (min.60) si Rus (min.76).

Cei de la Chindia au avut o bara transversala prin Cherchez in minutul 53.

Intr-o alta partida din playoff-ul seriei a 2-a, Gaz Metan Medias a castigat la Brasov, cu 1-0, si a urcat pe primul loc in clasament, cu 37 puncte. Urmeaza UTA Batrana Doamna, cu 35 puncte, si Chindia, cu 34 puncte.

Etapa urmatoare, penultima a sezonului, Gaz Metan joaca acasa cu ultima clasata FC Baia Mare, in timp ce UTA Batrana Doamna primeste vizita celor de la CS Mioveni. Chindia are meci de asemenea pe teren propriu cu FC Brasov.

Prima clasata promoveaza direct, in timp ce ocupantele locurilor doi din fiecare serie joaca un baraj, iar invingatoarea respectivului baraj disputa un alt meci pentru promovarea in Liga 1 cu ocupanta locului 5 din playout-ul primei divizii.



UTA Batrana Doamna scoate Chindia Targoviste din lupta pentru promovare