Liga 2

UTA Arad, victorie la scor de tenis cu Csikszereda

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Liderul din Liga 2 a obtinut o victorie zdrobitoare, marti seara, pe terenul formatiei din Miercurea Ciuc.

 

UTA a fost neinduratoare si s-a impus, cu 6-0, intr-un meci din etapa a 22-a in Liga 2.

Golurile Batranei Doamne au fost marcate de Ilie (11), Moise (33), Ioniţă (43), Melinte (55), Buhăcianu (58) si Miculescu (74).

”Am reușit să interpretăm foarte bine acest prim joc despre care spuneam înainte că se anunța foarte dificil. Punctele sunt foarte importante dar mă bucură și scorul, mă bucură că am fost eficienți și pragmatici și că am avut o organizare defensivă bună.

”Sunt pași înainte din punct de vedere colectiv, încă o dată îi felicit pe băieți. Dar rămânem modești, nu ne culcăm pe o ureche, deși am realizat un pas important, ne concentrăm de acum pe ce avem de făcut sâmbătă, la meciul cu Ripensia. Vreau să-i dedic această victorie lui Bogdan Apostu, se știe că a avut și are un rol foarte important în tot ce s-a întâmplat din vară încoace, și sunt convins că vor mai urma pași pentru dezvoltare, din toate punctele de vedere”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, anunta site-ul uta-arad.ro

UTA isi consolideaza astfel primul loc in Liga 2, cu sapte puncte in fata celor de la CS Mioveni.

Argesenii ar putea pierde locul 2 dupa meciul Rapid - Turris Tr.Magurele, partida programata marti de la 19:00 pe stadionul ”Anghel Iordanescu” din Voluntari.

Rapid ar urca pe doi la sase puncte de UTA in eventualitatea unui succes.



UTA Arad, victorie la scor de tenis cu Csikszereda