Liga 2

Universitatea Cluj urca pe loc de promovare dupa ce a batut liderul din Liga 2. Peste 14.000 de spectatori pe Cluj Arena

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Sepcile Rosii au profitat de avantajul terenului propriu si au castigat duelul cu Petrolul Ploiesti, scor 3-1, in etapa a 6-a din esalonul secund.

Tescan (6, 26) si Ilie (18) au marcat golurile formatiei clujene.

Golul celor de la Petrolul a fost reusit de Diarra (64) dintr-o lovitura de la 11 metri.

Universitatea Cluj a profitat de remiza dintre Unirea Slobozia si Hermannstadt (0-0), urcand pe locul doi in clasament, 54 de puncte.

14.100 de spectatori au asistat la meciul de pe Cluj Arena

Petrolul ramane pe primul loc in pofida infrangerii de pe Cluj Arena (57 puncte), in timp ce Hermannstadt a coborat pe locul trei, o pozitie de baraj (53).

Partida a fost una cu grad ridicat de risc, Jandarmeria facand uz de gaze lacrimogene pentru despartirea celor doua galerii.

“Pe timpul desfasurarii partidei de fotbal, in pauza dintre reprize, membri ai galeriei oaspete si gazde au incercat sa patrunda pe suprafata de joc prin distrugerea unor portiuni din gardul care separa peluza oaspete, respectiv prin escaladarea gardului care desparte tribuna 2 de suprafata de joc.

"In acest context, un suporter gazda a patruns pe suprafata de joc, cu intentia de a provoca galeria oaspete. Acesta a fost imobilizat de catre stewarzii in vederea aplicarii masurilor legale”, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Romane, potrivit news.ro



Universitatea Cluj urca pe loc de promovare dupa ce a batut liderul din Liga 2. Peste 14.000 de spectatori pe Cluj Arena