Liga 2

Scandal la Liga 2. FC Arges ameninta cu retragerea din playoff-ul de promovare

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Echipa pitesteana ii acuza pe rivalii la promvarea de la Rapid pentru incalcarea protocolului de antrenament impus de Ministerul Tineretului si Sportului in aceasta perioada a starii de alerta.

Giulestenii au surprins pe toata lumea antrenandu-se in grup, desi in aceasta perioada nu sunt permise in Romania decat sedintele de pregatire individuale pentru fotbal.

“Sunt total dezamagit de ce am vazut ca s-a intamplat la un antrenament al echipei Rapid Bucuresti. Ne chinuim la Pitesti sa punem la dispozitie patru terenuri de antrenament pe toata durata zilei pentru a respecta protocolul, iar Rapid isi bate joc de noi.

“Nu stiu daca vom promova. Nici nu vom accepta ca unii sa se considere deasupra celorlalti sau chiar deasupra legii. Luam in calcul chiar retragerea din competitie, dar nu se iau masuri”, se arata intr-un comunicat al celor de la FC Arges publicat pe pagina oficiala de Facebook.

Primele sase echipe la intreruperea campionatului de Liga 2 pe motiv de covid vor relua competitia la 4 iulie pentru promovarea in primul esalon.

Pentru celelalte formatii sezonul s-a incheiat dupa o decizie a FRF. Din Liga 2 nu va retrograda nicio formatie la finalul acestui campionat afectat de pandemie.



Scandal la Liga 2. FC Arges ameninta cu retragerea din playoff-ul de promovare