Liga 2

S-a reluat Liga 2. Rezultat nedecis intre Turris si FC Arges

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcarges.ro/

Vecine de clasament dupa injumatatirea punctelor in Liga 2, Turris-Oltul Turnu Magurele si FC Arges terminat la egalitate in meciul de vineri dupa-amiaza.

Disputat pe o vreme caniculara la peste 33 de grade Celsius, meciul de la Turnu Magurele s-a terminat asa cum a inceput, scor 0-0.

Aceasta in conditiile in care oaspetii de la FC Arges au evoluat in inferioritate numerica din minutul 48, cand Panait a fost eliminat.

Se mai joaca in aceasta etapa inaugurala din mini playoff-ul organizat de FRF pentru stabilirea echipelor promovate meciul CS Mioveni – Fotbal Club Rapid (marti, 7 iulie, de la 20:00).

Partida UTA – Petrolul, programata sambata 4 iulie, a fost amanata dupa ce la echipa ploiesteana au fost depistati mai multi jucatori pozitiv cu noul coronavirus.

Primele doua clasate promoveaza direct in Liga 1, iar a treia clasata va juca baraj cu locul 6 din playout-ul primului esalon.

Caseta tehnică:

Turris Oltul: Duțu – Călințaru, Ispas, Ct. Pîrvulescu, Mitrea – Cioinac – Haită, Sil. Pană (cpt.), Serediuc (Cr. Ciobanu 52′) – Ad. Voicu, Alb. Voinea (Negruț 74′).
Rezerve: Aur. Păun – Sălcianu, Pațurcă, Rob. Neacșu, Buleică. Antrenor: Erik Lincar.

FC Argeș: Ducan – Tofan, Mih. Leca, Deslandes, Șerbănică – Andr. Panait, Prepeliță (cpt.)(Turda 81′) – Matiș (Mirică 81′), N. Popescu (I. Șerban 51′), Blejdea (I. Năstăsie 62′) – Buhăescu (Alin Popa 81′)
Rezerve neutilizate: Micle – Nic. Mușat. Antrenor: Ionuț Badea

Eliminat: Andrei Panait 48′ (roșu direct)

Stadion: Municipal Turnu Măgurele. Fără spectatori.

Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Arbitri asistenții: Stelian Slabu (Braşov) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea).

Cu un sfert de oră înainte de startul partidei, temperatura aerului măsurată la umbră este 33 grade Celsius. La nivelul terenului temperatura se apropie de 40 grade Celsius.

În spatele gardului care împrejmuiește tribuna a doua și-au făcut apariția 4 suporteri veniți de la Pitești.

Înainte de începerea meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor COVID-19.



S-a reluat Liga 2. Rezultat nedecis intre Turris si FC Arges