Liga 2

Rezultate din Liga 2. Goluri in toate partidele de la ora 11 si o rasturnare spectaculoasa de scor

Sursă foto: Facebook ASU Politehnica Timișoara

Sambata dimineata s-au disputat primele meciuri ale etapei cu numarul cinci din Liga 2.

O runda care a inceput in forta, cu o medie de peste trei goluri pe meci.

Aerostar Bacau - Csikszereda 3-2

Cu un nou antrenor pe banca tehnica in persoana lui Daniel Munteanu, Aerostar Bacau a revenit de la 0-2 pe terenu propriu cu FK Csikszereda si a obtinut primele puncte ale sezonului.

ASU Politehnica Timisoara - Ripensia Timisoara 2-0

Derby-ul de pe Bega a fost decis de doua lovituri de la 11 metri transformate in partea secunda de Axente si Popescu. De notat si debutul lui Petre Ivanovic la gazde, un jucator cu meciuri in picioare la Botosani si Voluntari in Liga 1.

Turris Oltul Tr.Magurele - Concordia Chiajna 3-2

Dupa 0-0 la pauza cele doua formatii au oferit un adevarat recital de goluri in partea secunda. Turris a condus de fiecare data, pentru a se vedea egalata de ilfoveni. Golul victoriei a fost marcat de teleormaneni in minutul 90+4.

Gloria Buzau - CSM Resita 0-1

Unicul gol al meciului din Crang a fost marcat de Laurentiu Bus in minutul 43 dintr-o lovitura de la 11 metri pe care tot el o obtinuse.

Pandurii Tg.Jiu - CS Mioveni 1-2

Massaro a deschis scorul devreme pentru Mioveni in minutul 4, egalarea gorjenilor fiind adusa de de Remacle. Golul victoriei formatiei care a disputat barajul pentru Liga 1 a fost marcat de Negrut pe final de partida. Ambele echipe au avut cate un jucator elminat, Plesa de la gazde si Iacob de la oaspeti.

Meciul covid-19-nid-140897">Unirea Slobozia - Farul Constanta a fost amanat din cauza aparitiei mai multor cazuri pozitive de coronavirus la dobrogeni.

De la 12:30 a inceput partida Fotbal Comuna Recea din Maramures si Rapid.



Rezultate din Liga 2. Goluri in toate partidele de la ora 11 si o rasturnare spectaculoasa de scor