Liga 2

Rapid invinge ASU Politehnica Timisoara prin eurogolul lui Sefer. Se vede Liga 1!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipa Rapid Bucuresti a facut un pas urias spre promovarea in Liga 1 dupa victoria obtinuta, cu 1-0 (0-0), in partida cu ASU Politehnica Timisoara.

Antonio Sefer a marcat unicul gol al meciului disputat la Buftea cu un super sut din afara careului, in minutul 65.

O executie cu stangul din afara careului, usor lateral dreapta, la aproximativ 25 de metri de poarta banatenilor.

Rapid ratase o lovitura de la 11 metri in minutul 17, cand Timisoara a ramas in inferioritate numerica urmare a eliminarii lui Cristian Bocsan pentru al doilea galben.

Primul avertisment fusese primit de fundasul oaspetilor un minut mai devreme la o faza in care il blocase neregulamentar pe Hlistei.

Acelasi Hlistei a executat de la 11 metri si portarul Paduraru a reusit sa respinga.

Rapid a tremurat in finalul meciului pentru cele trei puncte, dupa ce sarbul Pavel Radunovic a ratat o mare ocazie la prima atingere de balon.

Sutul decarului de la ASU Politehnica Timisoara a fost blocat in extremis de portarul Horatiu Moldovan.

Mihai Iosif, antrenorul giulestenilor, a fost eliminat in minutul 82 dupa ce a incercat sa impiedice o repunere de la margine a oaspetilor. Explicatia este oferita mai jos in declaratia lui Iosif.

Etapa urmatoare Rapid primeste vizita liderului U Craiova 1948 SA, echipa promovata matematic in Liga 1 dupa 0-0 pe teren propriu cu Csikszereda M.Ciuc.

Rapid are cinci puncte peste CS Mioveni, a treia clasata, si mai are nevoie de un punct pentru a promova in Liga 1.

Reactiile celor doi antrenori dupa Rapid – ASU Politehnica Timisoara:

Mihai Iosif indeamna la prudenta

“Este prematur sa sarbatorim. Ne bucuram, dar nu sarbatorim. O tensiune si o presiune enorma. Parca a durat o vesnicie acest joc, iar presiunea aia si-a pus amprenta asupra jocului.

“Cred ca este o victorie meritata a noastra. Suntem fericiti cu totii ca am castigat.

“Daca vom castiga cu Craiova, vom fi si noi promovati matematic. O echipa foarte buna Craiova, a dominat campionatul cap-coada. Ii felicit pe aceasta cale. M-as fi bucurat sa promoveze si Timisoara, sa fim trei echipe de traditie.

“N-am sarit ca nu pot sa mai sar. M-am ridicat pe varfuri din instinct. Chiar nu mi-am dat seama, n-a fost nimic intentionat. A fost o reactie de impuls, n-am atins si n-am jignit pe nimeni. Nu ramane echipa fara antrenor. Sunt aici”, a spus antrenorului Rapidului.

Dan Alexa acuza arbitrajul

“Ionut Coza, un rapidist. A fost in galeria Rapidului. Rapid n-avea nevoie de ajutorul lui Coza. O rusine de arbitraj.

“Sunt foarte mandru de jucatorii mei, am avut ritm. Rapid a avut doua situatii in momentul cand am bagat doi atacanti. Nu mai aveam ce sa apar.

“Suntem o echipa mica si meritam sa mai avem cel putin 3-4 puncte”, a declarat tehnicianul lui ASU Politehnica Timisoara.



Rapid invinge ASU Politehnica Timisoara prin eurogolul lui Sefer. Se vede Liga 1!