Liga 2

Laurentiu Rosu a preluat o echipa cu traditie a fotbalului romanesc

Fostul mijlocas stelist Laurentiu Rosu a fost instalat, luni, la carma echipei UTA Batrana Doamna, una dintre pretendentele la promovarea in primul esalon.

Rosu a semnat un contract valabil pana la finalul actualului sezon, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon in eventualitatea promovarii in Liga 1.

Laurentiu Rosu face echipa tehnica alaturi de Francisco Ignacio Martinez Cabrera, noul preparator fizic al echipei. Cei doi conduc, marti dimineata, primul antrenament al UTA-ei, incepand cu 10:30, pe arena ”Motorul”, anunta site-ul oficial al gruparii aradene.

Rosu a fost ultima data secundul lui Costel Gilca la Steaua in sezonul 2014/2015, an in care ros-albastri au reusit tripla istorica in Romania: campionat, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

In trecut noul antrenor al celor de la UTA a fost secund la Vaslui si Petrolul in doua mandate cu Razvan Lucescu, respectiv Cosmin Contra.

Pana acum UTA a fost pregatita de Ronald Nagy, tehnician care a dus formatia aradeana sezonul precedent pana in barajul de promovare in Liga 1, pierdut de divizionara secunda in fata celor de la FC Voluntari.



Laurentiu Rosu a preluat o echipa cu traditie a fotbalului romanesc