Liga 2

Lacatus se asteapta la demitere

Marius Lacatus a declarat, sambata, dupa infrangerea cu CF Braila ca va accepta sa se desparta pe cale amiabila de formatia CSMS Iasi daca oficialii clubului din Copou vor decide acest lucru.

"Daca se va decide sa fiu demis, asta e. Eu nu am tinut niciodata si nici nu voi tine de scaun! Nu regret absolut deloc ca am venit la Iasi. Am stiut in mare parte lotul si am crezut in promovare si eu
cred in continuare. Urmeaza o sedinta de analiza a Comitetului Executiv si daca se va considera ca eu sunt principalul vinovat si ca un alt antrenor putea face mai mult, atunci ne despartim amiabil. Tot ce imi pot eu reprosa este ca in anumite momente nu am fost mai drastic cu unii jucatori si ca nu am propus penalizari atunci cand a fost cazul", a spus Marius Lacatus.

Tehnicianul formatiei iesene a mai precizat ca in iarna lotul trebuie intarit pentru a nu fi probleme in play-off: "Trebuie sa aducem jucatori, peste valoarea actuala a lotului, in toate compartimentele. Mie nu-mi place sa vorbesc de jucatori, dar sunt unii care m-au dezamagit. Pentru mine orice infrangere este o umilinta, pentru ca asa am fost crescut! Ei accepta prea usor infrangerile".



Lacatus se asteapta la demitere