Liga 2

"Fiara" imblanzeste Rapidul intr-un meci peste media Ligii 1

Derby in Seria I a Ligii 2, miercuri dupa-amiaza, cand arena Emil Alexandrescu din Dealul Copoului a gazduit intalnirea dintre CSMS Iasi si Rapid. Pentru ieseni si-a facut debutul pe banca tehnica Marius Lacatus, cel poreclit "Fiara".

Cele doua foste participante in Liga 1 au oferit un meci alert, cu un ritm bun, cel putin in primele 45 de minute intalnirea ridicandu-se peste multe jocuri din liga pastorita de Dumitru Dragomir.

Gazdele, conduse in premiera pe banca de Marius Lacatus, au condus de doua ori in urma reusitelor semnate de Dobre si Herghelegiu, dar de fiecare data Rapid a gasit puterea sa revina.

Daniel Pancu, jucatori lansat in fotbalul mare de Politehnica Iasi, a marcat ambele goluri ale giulestenilor, primul dintre acestea fiind o bijuterie de reusita dintr-o lovitura libera de la peste 30 de metri.

“Am avut o prima repriza modesta, chiar daca am reusit sa marcam doua goluri. In a doua parte am avut mai multe sanse. Cred ca este un rezultat echitabil pana la urma. Am condus de doua ori, dar in fotbal se pot intampla de toate. Jos palaria pentru executia lui Pancu”, a spus Lacatus la Tvr3 dupa primul sau meci pe banca echipei CSMS Iasi.



"Fiara" imblanzeste Rapidul intr-un meci peste media Ligii 1