Liga 2

Ionut Popa, scos din minti de un jucator: "Cred ca-l omoram"

Petrolul Ploiesti si UTA Arad au remizat, joi seara, scor 2-2, dupa ce echipa din vestul tarii a condus cu 2-1 si a avut superioritate numerica aproape o ora din joc.

La ultima faza a jocului jucatorul Norbert Janos a irosit cu usurinta o faza de atac care putea aduce victoria aradenilor.

O ratare care l-a scos din minti pe temperamentalul Ionut Popa, care s-a repezit pe teren sa-i aplice o corectie jucatorului sau, fiind cu greu oprit de ceilalti jucatori de la UTA.

“Zboara imediat de la echipa, pentru ca oricum este un jucator probleme. La ultima faza oricine din stadion, orice spectator prelua mingea si dadea gol. El a intrat cu o indolenta caracteristica si temperamentul meu m-a facut sa-l strang de gat. Cred ca-l omoram. Il omoram, am peste 60 de ani, scriam doua carti si ieseam”, a spus Popa dupa meci la Digi Sport.

Popa si-a justificat iesirea prin dorinta de a construi o echipa la Arad.

“Nu mai pot sa suport lucrurile astea. Vreau sa fac ceva la Aradul asta, sa fac echipa, si la fiecare meci am dat afara doi-trei pentru indolenta. Acest jucator (n.r. - Norbert Janos) este atat de flegmatic si de indolent. L-am iertat de atatea ori, dar el are probleme cu orice jucator din echipa, nu-i convine nimic”, a mai spus Popa.

In varsta de 20 ani, Janos este nascut la Miercurea-Ciuc si are dubla cetatenie, romana si maghiara, iar in vara a ajuns la UTA de la academia celor de la Ferencvaros.

“Sa-si ia bagajele si sa plece. Nu mai are ce cauta la UTA, sa plece la Ferencvaros”, a intarit Popa.



Ionut Popa, scos din minti de un jucator: "Cred ca-l omoram"