Liga 2

Hagi ajuta Farul sa debuteze in noul sezon din Liga 2

Gheorghe Hagi a intervenit cu solutia salvatoare pentru ca echipa SSC Farul Constanta sa poata debuta in noul sezon din esalonul secund.

Echipa nou-promovata sta pe un butoi cu pulbere din cauza diferentelor de opinie intre suporteri, cei care au creat echipa dupa falimentul FC Farul Constanta, si noii proprietari, acuzati ca ar fi pus echipa la dispozitia factorilor politici locali.

In plus, arena Farul nu a fost omologata pentru a putea gazdui meciuri in Liga 2 la ultima inspectie tehnica din partea FRF, astfel ca debutul celor de la SSC Farul in noul sezon era pus sub semnul intrebarii.

Hagi a intervenit luni dupa-amiaza si a pus la dispozitie, gratis, propria baza sportiva de la Ovidiu pentru meciul celor de la SSC Farul din prima etapa contra echipei ACS Poli Timisoara.

Marcel Lica, presedintele echipei de la malul marii, a precizat pentru Ziua de Constanta ca Hagi a acceptat fara sa stea pe ganduri propunerea venita din partea suporterilor de la Farul.

In trecut, Hagi a fost acuzat de faristi ca a preferat sa-si faca propria echipa in locul unei implicari la Farul pentru salvarea clubului de la faliment. 

Prin gestul de astazi Hagi si suporterii echipei Farul ingroapa practic securea conflictului din trecut.



Hagi ajuta Farul sa debuteze in noul sezon din Liga 2