Liga 2

Flavius Stoican si-a dat demisia de la Petrolul

Sursă foto: https://fcpetrolul.ro/

Antrenorul Flavius Stoican a decis sa intrerupa colaborarea cu Petrolul Ploiesti, echipa din Liga 2.

În cursul acestei dimineți a avut loc o întâlnire administrativă de analiză tehnică a parcursului echipei de seniori în prima jumătate a campionatului Ligii a 2-a sezon 2019-2020, ședință la care au participat reprezentanți ai Partenerului Finanțator Veolia, Președintele Clubului, dl Marius Stan, precum și antrenorul echipei de seniori, dl Flavius Stoican.

Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului și Partenerului Finanțator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligații financiare. Pe deplin conștient de parcursul oscilant al echipei și totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eșalon, dl Flavius Stoican a înțeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei.

Președintele Clubului, dl Marius Stan a fost mandatat ca până la ședința A.G.A. din data de 14 decembrie 2019, să identifice și să propună un nou antrenor principal, precum și o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus, se arata in comunicatul clubului Petrolul Ploiesti.



Flavius Stoican si-a dat demisia de la Petrolul