Liga 2

FIFA retrogradeaza o echipa din Liga 2

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat ca la solicitarea FIFA trebuie sa puna in aplicare masura depunctarii clubului Pandurii Tg.Jiu.

Gorjenii au fost sanctionati de FIFA pentru acumularea unor datorii financiare catre doi jucatori, Bunoza si Vasilijevic, iar FRF obligata sa depuncteze clubul Pandurii cu 9 puncte.

Cu doua etape ramase de disputat pana la finalul campionatului in Liga 2, Pandurii ocupa locul 15 in clasament, la doua puncte peste linia rosie a retrogradarii.

In urma deciziei FIFA, cei de la Pandurii vor ajunge la 32 de puncte ajungand pe locul 17 in clasament la sapte puncte in urma celor de la Energeticianul, care devine prima echipa peste linie.

Practic, Pandurii Tg.Jiu devine a cincea echipa retrogradata in Liga 3 si suspansul ultimelor doua runde din al doilea esalon dispare complet in lupta din subsolul clasamentului.

Situatia poate fi schimbata si Pandurii se poate salva de la retrogradare doar daca pana la data de 30 mai face dovada platii datoriilor catre jucatorii Gordan Bunoza (48.000 euro) si Nikola Vasiljevic (31.000 euro).



FIFA retrogradeaza o echipa din Liga 2