Liga 2

Dica revine in fotbal ca principal la o echipa de Liga 3

Nicolae Dica, antrenor principal la Staeua pentru o etapa in toamna acestui an pana la instalarea lui Laurentiu Reghecampf, a acceptat oferta unei echipe de Liga 3 si se apuca de treaba cu obiectivul declarat de a ataca promovarea in al doilea esalon.

Nicolae Dica va fi antrenorul principal al formatiei SCM Pitesti, iar Mirel Radoi, in absenta licentei PRO, este foarte posibil sa ocupe postul de director tehnic.

“Obiectivul este promovarea in Liga a 2-a si, ulterior, accederea pe prima scena fotbalistica a tarii. Este pacat ca un oras ca Pitestiul sa nu aiba echipa in prima Liga! O sa incercam sa preluam si brandul FC Arges, asa ca asteptam cat mai multi suporteri alaturi de noi”, a spus Nicolae Dica in conferinta de prezentare, anunta site-ul epitesti.ro

Dica il va avea secund pe Cornel Cernea, portarul care a aparat buturile Stelei pe Santiago Bernabeu in Liga Campionilor cu Real Madrid, intr-un meci ramas in istorie pentru autogolul stupid marcat de Banel Nicolita.

SCM Pitesti este sustinuta financiar de Primaria Municipiului Pitesti, iar pana la numirea lui Nicolae Dica a fost antrenata de Constantin Schumacher, si el un fost component al echipei FC Arges.



Dica revine in fotbal ca principal la o echipa de Liga 3