Liga 2

Dan Alexa isi asuma ratarea promovarii cu Rapid. Viitorul ramane in ceata!

In pofida statutului de favorita la promovarea in Liga 1, Rapid a esuat lamentabil si nu a prins nici macar locul trei care i-ar fi asigurat locul la baraj.

Dupa 1-1 in Regie cu Turris-Oltul Turnu Magurele, rezultat care i-a scos pe teleormaneni din Liga 1, la Rapid au inceput sa se caute vinovatii.

Primii vizati au fost jucatorii, care au parasit incinta stadionului doar dupa ce fortele de ordine s-au asigurat ca sunt indeplinite conditiile de siguranta.

Mai multi fani giulesteni au incercat sa intre peste fotbalisti in vestiar, anunta Telekomsport.

Dan Alexa, antrenorul instalat in locul lui Daniel Pancu sa obtina promovarea, a vorbit dupa meciul despre viitorul sau la Rapid.

”Este foarte greu sa vorbim de viitor. Nu se stie ce se va intampla. Am avut conditii foarte bune, dar din pacate nu am reusit.

”Mi-am asumat aceasta promovare si vinovatul sunt eu. E foarte greu sa spun acum ca o sa raman sau nu. Dezamagirea e foarte mare si depinde ce se va intampla cu actionarii”, a declarat Alexa la Digisport.

Dan Alexa a semnat la inceputul lunii martie un contract valabil pe un an si jumatate cu Rapid.

Giulestenii au incheiat pe ultimul loc in playoff-ul din Liga 2, obiectivul fiind complet ratat.

UTA Arad si FC Arges au promovat direct in Liga 1, iar CS Mioveni va disputa barajul pentru promovare cu a sasea clasata in playout.



Dan Alexa isi asuma ratarea promovarii cu Rapid. Viitorul ramane in ceata!