Liga 2

CSA Steaua castiga derby-ul de Liga 2 cu Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSASTEAUA/

Echipa din Ghencea a obtinut victoria in duelul cu Dinamo, cu 2-1, in meciul programat, vineri seara, pe Arena Nationala, in etapa a 6-a din Liga 2.

Dinamo a deschis scorul prin Ghezali, cu trei minute inaintea finalului primei reprize, la o gafa a apararii celor de la CSA Steaua.

"Militarii" au reactionat egaland rapid dupa doar doua minute prin Pacionel dupa o faza fixa.

Adi Popa a trimis mingea lung in careu, Sabau a intors balonul si Pacionel a reluat in poarta pentru 1-1. Acesta avea sa fie si scorul pauzei.

La cinci minute dupa reluarea jocului oaspetii din Ghencea au trecut in avantaj prin Chipirliu. Reluare din interiorul careului la centrarea lui Draghici din flancul drept.

Cu un sfert de ora inaintea finalului cei de la Dinamo au ratat o mare ocazie prin Buhaescu.

Jucatorul intrat in locul lui Pop a scapat singur cu Dinca si a incercat fara succes lobul din interiorul careului.

CSA Steaua acumuleaza 13 puncte si urca pe primul loc provizoriu in Liga 2.

Pentru Dinamo este a patra infrangere in sase meciuri.

Caseta tehnica

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Iglesias, Dudea (Bani 72′), Roșu – Bordușanu (Delciu 89′), Pop (Buhăescu 59′), Ghezali (Lazăr 59′). Antrenor: Ovidiu Burca.

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Walace, Sabău, Ilie – Popa (Em.Pacionel 90+5′), Șt. Pacionel, Balgiu (Bărbulescu 68′), Gheorghe (Chunchukov 46′) – Chipirliu (Enceanu 83′), Bodișteanu (Oroian 46′). Antrenor: Daniel Oprita.

In primul meci al etapei a 6-a din Liga 2 echipele Progresul Spartac si Otelul Galati au remizat, scor 0-0, la Clinceni.



CSA Steaua castiga derby-ul de Liga 2 cu Dinamo