Liga 2

Costel Enache, noul antrenor al echipei Universitatea Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Conducerea clubului FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Costel Enache pentru postul de antrenor al "Sepcilor Rosii".

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani vine la ”U” după ce a antrenat la nivel de Liga 1, unde a reușit performanțe notabile alături de Astra și FC Botoșani, dar și în liga secundă, unde a reușit o promovare cu Ceahlăul.

Experiența noului antrenor al Universității este completată de perioada în care a fost selecționer al naționalei de juniori, unde a antrenat generația lui Ianis Hagi și Florinel Coman.

"Am fost determinat să vin aici de spiritul creat de această echipă. Noi, cei implicați în fotbal, trăim mult prin emoția spectatorilor. Să sperăm că lucrurile se vor corecta în curând din punctul acesta de vedere și vom avea suporterii alături de noi. Apoi, cred că profesional este o oportunitate de a ieși în evidență. ”U” Cluj a transmis mereu un mesaj și unul destul de puternic. Văd o provocare pentru antrenorul Costel Enache, dar și pentru omul Costel Enache. Cred în potențialul clubului foarte mult și vreau să fiu cel care profită de acest potențial. Faptul că sunt într-o continuitate sportivă mă poate dezvolta personal și uman, iar lucrul acesta a apărut ca o șansă nesperată pentru mine, cu atât mai mult cu cât cel care mă provoacă este un brand precum ”U” Cluj”, a spus Costel Enache pentru fcucluj.ro

Înainte de a deveni antrenorul Universității, Costel Enache a condus Petrolul și a ajuns alături de ploieștenii în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1.



Costel Enache, noul antrenor al echipei Universitatea Cluj