Liga 2

Costel Enache, noul antrenor al echipei Petrolul Ploiesti

Tehnicianul Costel Enache a fost prezentat, marti, la Petrolul Ploiesti, echipa de Liga 2 cu ambitii la promovare.

Obiectivul lui Costel Enache pe banca “gazarilor” este unul cat se poate de precis, anume obtinerea promovarii.

In aceeasi conferinta de presa presedintele Marius Stan a spus ca va demisiona daca Petrolul nu promoveaza la finalul actualei editii de campionat.

Petrolul a fost pregatita pana in urma cu o saptamana de Flavius Stoican, tehnician care a demisionat lasand echipa pe locul opt, la sase puncte de locul doi si la patru puncte de pozitia a treia ocupata de Rapid.

“Costel Enache marturisesc ca a fost alegerea mea inca de asta vara, dar din diverse motive colaborarea a fost amanata. Ceea ce ne-am propus nu este usor, dar suntem increzatori ca vom realiza obiectivul, promovarea”, a spus Marius Stan.

“Am un argument foarte bun in dorinta mea de a munci corect, onest. Argumentul principal e calitatea staff-ului. Ma bazez pe emulatia din jurul acestui club. Sunt convins ca ele pot fi directionate spre partea pozitiva.

“Am stat doua luni acasa si sufar dupa Liga 1, iar prin Petrolul am gasit un mijloc real si corect de a ajunge din nou in Liga 1. Ma vad si eu putin responsabil pentru ce se intampla. Mi-am asumat un lucru extrem de greu, dar realizabil. Fotbalul are calculul lui separat si cred ca cele sase puncte pana la primul loc promovabil pot fi recuperate”, a declarat si Costel Enache.

Noul tehnician al Petrolul il va avea drept secund pe Catalin Munteanu, cel poreclit “Cap de zmeu” pe vremea cand juca fotbal.



Costel Enache, noul antrenor al echipei Petrolul Ploiesti