Liga 2

Claudiu Niculescu, noul antrenor al echipei FC Bihor

Tehnicianul Claudiu Niculescu a ajuns la un acord cu conducerea gruparii FC Bihor si va fi noul antrenor al echipei din Lig 2, a anuntat clubul din Oradea.

Niculescu si-a reziliat, luni, contractul cu Universitatea Cluj, apoi el a ajuns la Oradea si s-a înteles cu conducatorii bihoreni pentru preluarea postului de antrenor principal. De altfel, fostul jucator dinamovist a condus, marti dimineata, primul antrenament al echipei "ros-albastre" la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola".

"A ajuns la Oradea. A si condus primul antrenament, urmeaza ca în cursul zilei de azi sa definitivam hârtiile", a declarat presedintele clubului, Serban Morcan.

Claudiu Niculescu îl înlocuieste astfel pe Gheorghe Ghit, tehnician care si-a reziliat contractul "de comun acord", anuntul fiind facut marti pe site-ul oficial al FC Bihor.

Debut cu Maciuca.

Niculescu va conduce de pe banca primul joc al noii sale echipe la sfârsitul saptamânii, în deplasare, cu Damila Maciuca.

Din vara anului 2010, Niculescu a evoluat la Universitatea Cluj, mai întâi ca jucator, apoi si ca tehnician.

În vârsta de 36 de ani, Claudiu Niculescu a evoluat în cariera sa pentru IELIF Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Electroputere Craiova, Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti, Genoa, MSV Duisburg, Omonia Nicosia si Universitatea Cluj.

Dupa rezilierea contractului cu U Cluj, Niculescu a anuntat ca renunta la cariera de jucator, dedicându-se antrenoratului.Claudiu Niculescu, noul antrenor al echipei FC Bihor