Liga 2

Chindia Targoviste si-a ales stadionul pentru Liga 1

Sursă foto: https://db-sport.ro/

Echipa Chindia Targoviste conduce clasamentul din Liga 2 si mai are nevoie de un singur punct pentru promovarea matematica in primul esalon.

In conditiile promovarii in Liga 1 cei de la Chindia Targoviste se vad obligati sa-si gaseasca un stadion pe care sa-si dispute meciurile de acasa, arena proprie de langa Turnul Chindiei avand nevoie de reparatii capitale pentru a putea fi omologata.

Astfel, oficialii Chindiei au ales stadionul din Mioveni pentru disputarea meciurilor programate pe teren propriu pana la modernizarea stadionului din Targoviste.

Practic, daca Chindia va promova in Liga 1, vom avea avea aceeasi situatie cu care s-a confruntat Hermannstadt in actualul sezon, cand sibienii au jucat "acasa" la Targu Mures, Cluj si Pitesti.

Chindia Targoviste a mai jucat la Mioveni meciurile din Cupa Romaniei cu ACS Poli Timisoara si CFR Cluj.

Reconstructia stadionului din Targoviste

Meciul Chindiei de sâmbătă, cu Luceafărul Oradea (ora 14.00) are toate șansele să fie ultimul oficial în actualele condiții de pe Eugen Popescu. Cel mai probabil, în luna august va începe demolarea tribunei a II-a, care va fi reconstruită pe schelet metalic. Aici va exista o copertină pentru tribuna oficială și vor fi mutate cabinele pentru transmisii radio-tv. Dacă lucrurile vor decurge conform planurilor, Chindia ar urma să revină acasă în primăvara anului 2020. Primăria Târgoviște a anunțat că va contracta un împrumut în valoare de 1.6 milioane de euro pentru modernizarea stadionului, anunta db-sport.ro



Chindia Targoviste si-a ales stadionul pentru Liga 1