Liga 2

Chindia Targoviste pierde puncte cu UTA

Sursă foto: https://www.facebook.com/ChindiaTargoviste/

Aflata in lupta pentru promovarea in Liga 1 la finalul actualului sezon, Chindia Targoviste a fost tinuta in sah, sambata, de UTA Arad, in etapa a 31-a din Liga 2.

UTA - Chindia s-a incheiat 2-2, dupa ce aradenii au condus de fiecare data prin reusitele lui El Hasni (42) si Copaci (66). De fiecare data targovistenii au revenit si egalat prin Copaci (66), respectiv Leca (80).

Intr-o alta partida, liderul Academica Clinceni s-a impus la limita pe teren propriu cu Metaloglobus Bucuresti, scor 1-0, prin reusita lui Buziuc din minutul 73.

Sportul Snagov a revenit spectaculos dupa 0-2 pe teren propriu cu Pandurii Tg.Jiu, castigand in final cu 3-2 prin hattrick-ul fostului rapidist Alexandru Ionita din minutele 64, 86 si 88.

Clasamentul din Liga 2 aici!

Farul Constanta a obtinut trei puncte mari pe teren propriu contra celor de la Aerostar Bacau, scor 2-1, intr-un meci cu doi eliminati, cate unul din fiecare echipa. Moldovenii au deschis scorul prin Vraciu (41), avantaj anulat de reusita lui Moldovan (52). Golul victoriei constantente a fost adus de Paun (90+5).

Alte rezultate:

ACS Poli Timisoara - Energeticianul 1-1

CS Balotesti - Luceafarul Oradea 1-0

Daco-Getica Bucuresti - FC Arges 1-0

Sambata se mai joaca Ripensia Timisoara - ASU Politehnica Timisoara (16:00).



Chindia Targoviste pierde puncte cu UTA