Liga 2

Banatul in fierbere pentru cel mai asteptat meci al Vestului

Sursă foto: sportarad.ro

Nu prezenta celor de la ACS Poli Timisoara in finala Cupei Ligii cu Dinamo reprezinta evenimentul de maxim interes pentru fotbalul banatean la acest sfarsit de saptamana.

ASU Poli Timisoara, echipa suporterilor banateni, infrunta pe teren propriu marea rivala UTA Batrana Doamna, iar in tribunele arenei Dan Paltinisanu se anunta un numar record de spectatori pentru esalonul secund.

Organizatorii se asteapta la peste 15.000 de suporteri in tribunele stadionul timisorean, fanii oaspetilor urmand a ocupa o peluza intreaga.

Daca pentru ASU Poli Timisoara meciul nu are o miza speciala in ceea ce priveste clasamentul, UTA Batrana Doamna are nevoie disperata de cele trei puncte fiind angrenata in lupta pentru promovare cu Sepsi Sf.Gheorghe.

De la gazde vor lipsi Neamtu (accidentat) si Mera (suspendat), in timp ce de la UTA nu vor fi pe teren Filaret (accidentat), respectiv Copil (suspendat).

Juventus Bucuresti este deja matematic promovata in Liga 1, iar UTA si Sepsi se lupta pentru a doua pozitie care duce in primul esalon.

Meciul ASU Poli Timisoara - UTA Batrana Doamna se joaca, duminica, de la ora 19:00.



Banatul in fierbere pentru cel mai asteptat meci al Vestului