Liga 1

Voluntariul s-a distrat cu Sepsi

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC/

Detinatoarea Cupei Romaniei, FC Voluntari, incheie anul 2017 cu o victorie fara drept de apel obtinuta pe teren propriu, scor 3-0 (2-0), in fata celor de la Sepsi Sf.Gheorghe. Partida a fost live text aici.

Un succes conturat inca din prima repriza, cand Ivanovici si Balan au profitat de erorile din defensiva covasnenilor marcand in primele 27 de minute.

Capatana a pus cireasa pe tort pentru echipa lui Claudiu Niculescu cu o executie din apropierea mijlocului terenului, acesta profitand de iesire total eronata a portarului advers Niczuly dintre buturi.

Cum s-au marcat golurile

Min.18 – Capitanul oaspetilor Damian paseaza la un adversar, in speta la Ivanovici, si acesta deschide scorul cu un sut din afara careului.

Min. 27 – Balan majoreaza avantajul Voluntariul cu o lovitura de cap la coltul scurt in urma unui corner de pe stanga in directia de atac.

Min. 81 – Capatana patrunde cu mingea la picior in jumatatea adversa si, vazandu-l pe Niczuly iesit din poarta, marcheaza cu un sut spectaculos din lateral stanga.

Clasament

Voluntariul a urcat o pozitie in clasament dupa aceasta victorie, depasind rivala ilfoveana Concordia Chiajna in ierarhie. Locul zece la final de an pentru echipa lui Claudiu Niculescu, la 9 puncte de ultimul loc in playoff.

Sepsi ramane penultima in clasament dupa a 14-a infrangere in 22 de meciuri.



Voluntariul s-a distrat cu Sepsi