Liga 1

Voluntariul lui Niculescu blocheaza Craiova

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial/

La ultimul meci sustinut de CSU Craiova in exilul de la Drobeta Turnu Severin, echipa pregatita de italianul Devis Mangia a incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), cu FC Voluntari, echipa lui Claudiu Niculescu. Meciul a fost live text aici.

Alexandru Tudorie a deschis scorul pentru echipa ilfoveana la sase minute dupa pauza cu un sut din interiorul careului.

Parcalabu a trimis in careu dintr-o lovitura libera, fundasul gazdelor Spahjia a respins gresit pana in picioarele lui Tudorie si acesta l-a invins pe Calancea cu un sut in forta.

La sase minute de la deschiderea scorului celor de la CSU Craiova le-a fost refuzat un penalty vizibil de pe Luna la hentul voluntar comis de Mihai Popescu la un duel pentru balon cu Roman in suprafata de pedeapsa.

In cele din urma oltenii au egalat in mintuul 69 prin capitanul Baluta, jucator care a pus piciorul decisiv in fata portii.

Doua goluri marcate asadar in partea secunda dupa o prima repriza extrem de anosta, animata de doua ocazii in minutele de final.

Mai intai Calancea s-a opus golului in minutul 44 la sutul lui Deac din unghi, pentru ca la ultima faza reprizei Balauru sa blocheze la cealalta poarta sutul lui Gustavo.

Craiova acumuleaza 23 de puncte si urca pe locul doi provizoriu in clasament la trei puncte de liderul CFR Cluj, in timp ce Voluntariul ajunge pe opt la doua puncte de playoff.

Caseta tehnica

CSU Craiova: Calancea - Datkovic, Spahija (Burlacu '58), Ferreira - Martic, Screciu, Mateiu, Briceag (Bancu '68) - Gustavo (Bărbuţ '80), M. Roman, Băluţă. Antrenor: Devis Mangia

FC Voluntari: Balauru - Filipov, Balaur, Popescu, Acsinte - Răuţă, Novac - G. Deac (Căpăţână '70), L. Marinescu (Lazăr '86), Pârcălabu (Popadiuc '75) - Tudorie. Antrenor: Claudiu Niculescu

Cartonaşe galbene: Screciu '42 / Filipov '2, Marinescu '84, Răuţă '90+4

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



Voluntariul lui Niculescu blocheaza Craiova