Liga 1

Voluntari si Viitorul inchid etapa cu un meci fara goluri

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC

Nimic la nimic intre Voluntari si Viitorul, luni seara, in ultima partida a etapei a 18-a. Cate un punct de fiecare parte care practic nu ajuta niciuna dintre echipe.

Un meci pe care cei de la Viitorul l-au incheiat in inferioritate numerica, dupa ce Tucudean a primit doua galbene intr-un interval de doar cateva minutul. Unul pentru proteste si un al doilea pentru un fault stupid in marginea terenului la un duel banal pentru balon.

Este al doilea 0-0 consemnat in nocturna de la Voluntari, dupa cel din partida cu FCSB.

De marcat s-a marcat in meciul de luni seara, dar reusita gazdelor din minutul 10 a fost anulata pentru un fault comis de Balaur asupra lui Tiru.

Viitorul a fost aproape de gol la ultima faza a primei reprize la o minge intoarsa de Ganea in sase metri pentru Tucudean, insa Filipov a aparut in ultima instanta si a respins in extremis.

Partea secunda n-a adus nimic nou pe tabela si, pe langa eliminarea lui Tucudean din minutul 74, singura ocazie a apartinut oaspetilor la sutul lui Dani Lopez pe coltul scurt. O minge respinsa in extremis in corner de portarul Balauru.



Voluntari si Viitorul inchid etapa cu un meci fara goluri