Liga 1

Voluntari provoaca Astrei prima infrangere a sezonului

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC

Dupa trei rezultate pozitive a venit si prima infrangere a sezonului pentru Astra Giurgiu, echipa preluata in aceasta vara de Edi Iordanescu, scor 1-3 in deplasare cu FC Voluntari, intr-un meci din etapa a 2-a a Ligii 1. Partida a fost live text aici.

Cu doar trei zile confruntarii cu FC Oleksandria din turul 3 preliminar al Europa League, Astra nu a mai aratat prospetimea din primele meciuri si a fost zdruncinata de un autogol si o decizie discutabila a centralului Calin.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 20 in urma unui autogol semnat de Erico da Silva la o minge centrata in fata portii de catre Deac.

Voluntariul a ramas echipa mai periculoasa si dupa marcarea golului, insa pana la pauza cei care au marcat au fost giurgiuvenii.

Dupa sutul lui Marquinhos din minutul 30, o minge care s-a dus peste poarta, a venit golul marcat de Balaure cu o reluare din sase metri la mingea intoarsa cu capul de Le Tallec.

Acelasi Le Tallec si-a jucat din nou bine rolul de servant dupa pauza, cand a intors in minutul 54 pentru sutul lui Poljak, insa acesta a fost blocat si n-a scos decat un corner.

Faza controversata in minutul 62 cand centralul intalnirii a acordat penalty gazdelor pentru un presupus hent comis de Bejan. Acesta a fost surprins de un sut de la distanta, dar numeroasele reluari au aratat mai degraba ca mana fundasului de la Astra a ramas lipita de corp.

Marinescu a transformat lovitura de la 11 metri, iar dupa alte patru minute Tudorie a majorat avantajul gazdelor cu o minge plasata la coltul lung pe langa portarul Iliev.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Balauru - Maftei, Balaur, Popescu, Acsinte - Lazăr, Răuţă - Ivanovici (Pîrcălabu '72), Marinescu, G. Deac (Popadiuc '85) - Tudorie (Voduţ '75). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Erico (Polczak '24), Bejan, Al. Stan - Mrzljak, Poljak (Vâlceanu '75) - Balaure, Marquinhos, Nicoară (Ioniţă '56) - Le Tallec. Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene:Acsinte '43, Ivanovici '52, Răuţă '69, Pîrcălabu '75 / Belu '55, Stan '60, Polczak '86, Marquinhos '90+3, Mrzljak '90+3

Arbitru: Iulian Călin.



Voluntari provoaca Astrei prima infrangere a sezonului