Liga 1

Voluntari paraseste locul retrogradabil dupa 2-0 la Iasi

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Echipa FC Voluntari continua parcursul pozitiv dupa venirea lui Cristiano Bergodi si a plecat cu toate punctele din deplasarea cu Poli Iasi.

Formatia ilfoveana s-a impus, cu 2-0, prin dubla lui Laidouni, a doua reusita din penalty.

O eroare a lui Gallego in minutul 8 a dus la deschiderea scorului, Laidouni finalizand cu sut din interiorul careului aproape de vinclu.

Iesenii au trecut pe langa egalare in minutul 31 la sutul lui Enoh din interiorul careului blocat de portarul Vatca.

Gardos a provocat in minutul 77 penalty la un duel cu Balan, jucator intrat de putine minute in teren. Lovitura de la 11 metri a fost transformata de acelasi Laidouni, care a consfintit victoria Voluntariului.

Dupa acest succes Voluntariul iese din zona direct retrogradabila si ajunge pe pozitie de baraj, cu 14 puncte. Vedeti aici clasamentul actualizat din playout.

Caseta tehnica

Poli Iaşi: Ruben Mino - Gallego, Gardoş, Frăsinescu, Panţîru - Rus, Cioinac – Platini (Semedo ’46), Joao Teixeira (Bădic ’82), Sanoh - Enoh (Petre ‘60). Antrenor: Flavius Stoican;

FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho (Hodorogea ’85), Balaur, Ignat, Vlad - Căpăţînă, Signorelli - Gheorghe, Laidouni, Gadze (Pîrcălabu ‘89) - Tudorie (Bălan ‘73). Antrenor: Cristiano Bergodi;

Cartonaşe galbene: Gardoş ’20, Panţîru ’66, Frăsinescu î69, Semedo ’74 / Ricardinho ’40, Laidouni ’47, Ignat ‘83;

Arbitru: Cătălin Popa.



Voluntari paraseste locul retrogradabil dupa 2-0 la Iasi