Liga 1

Voluntari invinge Chindia in prelungiri

Sursă foto: Facebook Chindia

Etapa a 25-a din Liga 1 a debutat, vineri, cu victoria celor de la FC Voluntari in deplasare cu Chindia Targoviste, scor 2-1.

Voluntari a deschis scorul dupa opt minute de la primul fluier al centralului Lucian Rusandu. O faza rapida creata de ilfoveni in propria jumatate si lansarea in adancime a lui Ion Gheorghe care a finalizat cu sut la coltul lung.

Acelasi Ion Gheorghe l-a pus la incercare in minutul 16 pe portarul Moldovan cu un sut din afara careului. O minge cu pamantul respinsa ciudat de portarul gazdelor in corner.

Ocazie de egalare ratata de Chindia in minutul 22 prin Bic. Sutul acestuia din afara careului a fost blocat de Cojocaru.

Finalul primei reprize a apartinut celor de la Chindia, dambovitenii ratand doua ocazii prin acelasi jucator, Ivancic.

Centrare din stanga in minutul 41 si Ivancic a trimis cu capul pe langa poarta.

Doua minute mai tarziu acelasi Ivancic a ratat egalarea dupa o lovitura de la coltul terenului.

Chindia s-a instalat in jumatatea adversa dupa reluarea meciului si la zece minute dupa pauza Berisha irosea o mare sansa cu capul dintr-o centrare de pe flancul drept.

In minutul 82 o noua sansa pentru gazde la sutul lui Bic. O minge respinsa de Cojocaru in corner.

Din lovitura de la colt rezultata Chindia egala scorul prin Ionita, cel mai tanar jucator de pe teren. Fundasul stanga al gazdelor a aparut nemarcat in sase metri si a trimis cu capul pentru 1-1.

In prelungirile partidei Voluntariul a dat lovitura prin Tira cu un sut din interiorul careului pe o minge respinsa in fata de portarul Chindiei. Urcat in ofensiva, fundasul Pascanu a preluat pe piept si a trimis in forta, pe poarta, obligandu-l pe Moldovan sa respinga necontrolat in picioarele lui Tira.

A doua victorie pentru Voluntari in deplasare si a treia de la reluarea campionatului, iar echipa lui Mihai Teja revine puternic in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Chindia pierde cu Voluntari ce a obtinut etapa trecuta in deplasare la Giurgiu si ramane cu 24 de puncte in clasament.

Caseta tehnica

Chindia Târgovişte: D. Moldovan - Martac, Benga, Diallo, Negrea (Neguţ ’46) – Piftor (Ioniţă ’66), Bic, Raţă, Yameogo – Berisha (Dangubic ’61), Ivancic. Antrenor: Viorel Moldovan.

FC Voluntari: Cojocaru – Struna, Paşcanu, C. Achim, Kocici – Gorobsov, De Lucas – Căpăţână, Eric (Laidouni ’54), I. Gheorghe (Sanoh ’67) – Simonovski (Ţîră ’46). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Diallo ’78 / Simonovski ’24, Struna ’50, Căpăţână ‘57.

Arbitri: Lucian Rusandu – Vlad Bârleanu, Marius Cristian Marchidanu – George Rădulescu.



Voluntari invinge Chindia in prelungiri