Liga 1

Voluntari – Craiova 1-1. Oltenii raman fara victorie in 2021

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

FC Voluntari obtine primul punct dupa sase infrangeri la rand in disputele cu echipa din Banie, in timp ce Craiova ajunge la a patra remiza consecutiva in acest an calendaristic de la reluarea campionatului.

Prima ocazie a meciului a apartinut Craiovei in chiar primul minut dupa o lovitura de la coltul terenului.

Mingea scoasa in afara careului a fost trimisa de Bancu peste poarta ilfovenilor.

FC Voluntari a deschis scorul in minutul 11 prin bulgarul Angelov. Gasit excelent in sase metri de centrarea lui Ricardinho, atacantul gazdelor a reluat fara speranta pentru Pigliacelli.

Pe o ninsoare ca in povesti, dar care a ingreunat vizibil jocul celor doua echipe, Craiova a egalat in minutul 26 prin Andrei Ivan.

A doua reusita a sezonului pentru atacantul juvetilor a venit in urma unei centrari din partea lui Nistor urcat pe dreapta in careul advers.

Ivan marcase primul gol al sezonului in victoria cu Viitorul (4-1) din 14 septembrie 2020.

FC Voluntari l-a pierdut in minutul 32 pe fundasul stanga Briceag, un fost echipier al Craiovei, iesit accidentat de pe teren teren in urma unei ciocniri cu un coechipier.

Pana la pauza Craiova a fost mai periculoasa, prin Ofosu jucator blocat in extremis la o patrundere in careu si apoi la lovitura de cap a lui Screciu din cornerul rezultat.

Este primul punct obtinut de FC Voluntari in disputele cu Craiova de la 1-1 inregistrat pe 22 septembrie 2017 in deplasare.

De atunci pana la disputa de marti seara ilfovenii au pierdut cele sase meciuri care au urmat, trei pe teren propriu si trei in deplasare.

Craiova ramane pe locul trei in clasament, cu 37 de puncte, nereusind sa tina pasul cu primele doua din ierarhie, FCSB si CFR Cluj.

FC Voluntari urca pe locul 14 in fata celor de la Hermannstadt.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Lavin – Costin, Balaur, Armaş, Briceag (Vlad ’31) – Ricardinho, Droppa, Tavares – I. Gheorghe, Angelov (Borţoneanu ’71), Anderson (Lopes ’46, Stoica ‘90).  Antrenor: Bogdan Andone.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, Papp, Bancu – Nistor, Screciu, Cicâldău – Bărbuţ (Mamut ’63), Ivan, Ofosu (Baiaram ’81).  Antrenor: Corneliu Papură.

Cartonaşe galbene: Tavares ’30 / Papp ‘83.

Arbitriu Horia Mladinovici.

A doua repriza a inceput cu o intarziere de 10 minute din cauza ninsorii care a necesitat redesenarea suprafetei de joc.



Voluntari – Craiova 1-1. Oltenii raman fara victorie in 2021