Liga 1

Voluntari – CFR Cluj 0-4. Primul loc asigurat peste iarna

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj a obtinut o victorie categorica in deplasare cu ultima clasata FC Voluntari si termina anul pe primul loc in Liga 1.

Asa am trait Voluntari - CFR Cluj

Un succes pe care formatia pregatita de Dan Petrescu l-a obtinut inca din prima repriza, cand CFR Cluj a marcat de trei ori.

Fundasul dreapta Susic a deschis scorul dupa numai cinci minute de la primul fluier cu un sut la coltul scurt din pasa lui Rondon.

Culio, jucator aflat la ultimul meci pentru CFR Cluj, a majorat avantajul oaspetilor dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Costache in minutul 14.

Scorul pauzei, 3-0 pentru CFR Cluj, a fost stabilit de Ciprian Deac in minutul 37 cu o executie spectaculoasa din interiorul careului.

Camora avea sa inchida tabela in minutul 90+1 cu un sut din interiorul careului la pasa lui Petrila, fotbalist intrat in partea secunda in locul lui Itu.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Ramniceanu – Struna, Julio Rodriguez, Armas, Vlad (Kocic ’46) – Capatana, Gorobsov, Signorelli (Ţîră ’80) – Costin (Avto ’46), Papazoglou, Gheorghe. Antrenor: Cristiano Bergodi.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burca, Camora – Itu (Petrila ’83), Culio, Djokovic – Deac, Rondon (Hoban ‘77), Costache (Omrani ţ65). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaş galben: Vlad ‘13.

Arbitru: George Rădulescu.



Voluntari – CFR Cluj 0-4. Primul loc asigurat peste iarna