Liga 1

Voluntari castiga la Timisoara cu un gol in minutul 90 si revenire de la 1-2

Sursă foto: voluntarifc.ro

ACS Poli Timisoara si FC Voluntari, doua intre echipele invinse in prima etapa a anului, au oferit un meci de toata frumusetea cu cinci goluri si o victorie obtinuta de ilfoveni in chiar ultimul minut. Asa am trait ACS Poli Timisoara - Voluntari 2-3

Cu foame de revansa dupa umilinta din etapa precedenta, cand a pierdut cu 0-4 pe teren propriu in fata Iasiului, cei de la Voluntari au inceput in forta la Timisoara si dupa doar zece minute Balan deschidea scorul cu un frumos sut din interiorul careului.

Timisoara a trecut pe langa egalare in minutul 31 la demarcarea lui Popovici, jucator revenit in lot dupa plecarea lui Ionut Popa, dar tot oaspetii au fost mai aproape de gol la situatia singur cu portarul in care s-a aflat Daniel Benzar.

In cele din urma gazdele aveau sa egaleze dupa pauza tocmai prin Popovici, jucator care a profitat de erorile in lant comise de Pleasca si Achim in propriul careu.

Venit in teren de pe banca Artean a prins un sut senzational in minutul 69, o minge de la peste 20 de metri care s-a dus sub transversala.

Doar doua minute s-au bucurat gazdele de avantaj pe tabela, Balan trecandu-si in cont dubla cu un sut din interiorul careului.

Ciucur si Artean au trecut pe langa gol in minutele 75, respectiv 79, ultimul cu un sut senzational din afara careului.

Voluntariul a ratat un penalty in minutul 82 prin Balan, insa ilfovenii au dat lovitura in minutul 90 la o faza fixa. Centrare Benzar in fata portii si reluare decisiva pe spate a lui Voicu, jucator intrat in ultimele minute.

Caseta tehnica

ACS Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Melinte, Şeroni, Neagu - Zaluschi (Doman '46), Vaşvari - Ciucur (Bârnoi '85), Croitoru (Artean '64), Popovici - Velcotă. Antrenor: Leo Grozavu;

FC Voluntari: Petrariu - Pleaşcă, Achim, Cazan, Bucurică - Căpăţână (G. Deac '64), Răuţă (Novac '90+2), C. Lazăr, D. Benzar - Ivanovici (I. Voicu '83) - Bălan  Antrenor: Claudiu Niculescu.

Cartonaşe galbene: Şeroni '62, Neagu '90 / Răuţă '35.

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Coltescu.



Voluntari castiga la Timisoara cu un gol in minutul 90 si revenire de la 1-2