Liga 1

Voluntari – Botosani 0-1. Un liberian a facut diferenta

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani

FC Botosani a obtinut a doua victorie consecutiva in actualul sezon si o egaleaza pe Farul Constanta in fruntea clasamentului.

Atacantul liberian Terrence Tisdell a marcat unicul gol al meciului disputat la Mioveni, cu opt minute inaintea finalului partidei.

Golul celor de la Botosani a venit dupa o lovitura libera urmata de o pasa in fata portii pentru aparitia jucatorului de 24 de ani venit liber de contract.

Tisdell a evoluat ultima oara in Turcia pentru Kocaelispor.

Cei de la Botosani au expediat prima minge pe spatiul portii abia in minutul 57 cand Florescu a executat in forta o lovitura libera, obligandu-l pe Popa la o super interventie.

Prima minge pe poarta a meciului a apartinut celor de la Voluntari si a venit la cinci minute dupa pauza. Pap a retinut in extremis mingea trimisa de Radut din actiune.

Caseta tehnica

FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - C. Costin, Al. Vlad (Aliji 69’), Meleke, M. Răduţ (Fulop 62’) - Raţă (Tavares 86’), Nemec (Marcelo Lopes 62’), D. Florea (Merloi 86’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Botosani: Pap – Sno (Patache 86’), Dican, Şeroni, Ţigănaşu - Perianu, E. Florescu (Mussis 76’), Shahaf (Tîrcoveanu 69’) - Dragu, Camara (Tisdell 69’), Mailat (Grubac 86’). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Matricardi 19, Armaş 81 / E. Florescu 58

Arbitri: Ionuţ Coza – Bogdan Gheorghe, Marius Cristian Marchidanu – Iulian Călin.



Voluntari – Botosani 0-1. Un liberian a facut diferenta