Liga 1

Voluntari - Academica Clinceni 3-3. Gazdele revin de la 0-2 si salveaza remiza la ultima faza

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Echipele FC Voluntari si Academica Clinceni au terminat la egalitate, scor 3-3 (2-2), cu doua goluri inscrise de fiecare echipa dupa minutul 90.

Asa am trait Voluntari - Academica Clinceni

Un meci care a oferit nu mai putin de patru goluri in prima repriza, doua dintre acestea fiind marcate de la punctul cu var plasat la 11 metri.

Academica Clinceni a condus cu 2-0 dupa golurile marcate de Bilal (min.9) si Cebotaru (min.14), ultimul dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Cu nu mai putin de 12 jucatori trasi pe dreapta din cauza infestarii cu noul virus gripal FC Voluntari a revenit pe tabela in urma a doua lovituri de la 11 metri.

Stoica a obtinut ambele penalty-uri pentru gazde fiind de fiecare data in contact cu Bilal.

Ion Gheorghe a transformat primul penalty in minutul 24, pentru ca la a doua faza fixa antrenorul de conjunctura Ioan Andone sa-l prefere pe Achim.

Partea secunda a fost dominata autoritar de Academica Clinceni, echipa care a ratat mai multe ocazii prin bulgarul Chunchucov si Rusescu.

Voluntariul a avut o mare sansa de a prelua conducerea prin Stoica, jucator care n-a prins poarta cu un sut din marginea careului.

Presiunea oaspetilor a dat roade si, in minutul 90, Rusescu a dat lovitura cu o scarita peste portarul Cotolan.

Fostul golgeter al Ligii 1 a plecat dintr-o pozitie la limita regulamentului, fiind tinut in joc de Gradinaru la o pasa in spatele liniei de aparere a gazdelor.

La ultima faza a meciului FC Voluntari a restabilit egalitatea prin Ion Gheorghe.

Acesta l-a depasit in careu pe bulgarul Pashov si a finalizat cu un sut la coltul lung pentru un 3-3 nesperat.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Cotolan - I. Costin, Buliga, C. Achim, Grădinaru - Anderson Souza (Ozkara '69), Borţoneanu, I. Gheorghe - Dorobanţu (Mihai '79), Mailat - I. Stoica.Antrenor: Ioan Andone (Mihai Teja este infectat cu COVID-19)

Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Bilali, Pîrvulescu - Cebotaru, Cascini (Dumitriu '76)- P. Petrescu (Tănase '46), Chunchucov (Boiciuc '74), Cordea (Andronic '74) - Morar (Rusescu '11). Antrenor: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: I. Gheorghe '36, Dorobanţu '64 / Jutric '44, Pîrvulescu '55

Partida a fost arbitrată de Iulian Călin.



Voluntari - Academica Clinceni 3-3. Gazdele revin de la 0-2 si salveaza remiza la ultima faza