Liga 1

Viitorul invinge Concordia pentru a doua victorie in Liga 1

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi/

Viitorul a obtinut, duminica seara, a doua victorie din aceasta editie de campionat a Ligii 1. Detinatoarea titlului s-a impus in deplasare contra Concordiei Chiajna, scor 2-1.

Fara victorie din prima etapa a sezonului, Viitorul a dominat prima repriza a meciului de la Chiajna si dupa 45 de minute intra in avantaj meritat la cabine.

Eric de Oliveira, unul dintre jucatorii adusi de Hagi in aceasta vara pentru a face diferenta in jocul echipei sale, a marcat in minutul 35 cu un sut spectaculos din afara careului.

Acelasi Eric a avut sansa golului doi in gheata patru minute mai tarziu, cand a ratat de putin poarta dintr-o lovitura libera de la marginea careului.

Repriza s-a incheiat cu sutul lui Ganea din lovitura libera respins cu dificultate in corner de portarul Balgradean.

In debutul partii secunde Miriuta a operat doua modificari in echipa sa dupa o repriza mai mult decat modesta din partea ilfovenilor.

Fota, unul dintre cei doi jucatori introdusi in joc, a creat faza in urma careia Concordia restabilea egalitatea. Sutul centrare al acestuia din banda stanga a fost deviata pe prima bara de Tiru, mingea pacalindu-l pe Rimniceanu.

Un 1-1 nesperat pentru Concordia Chiajna dupa jocul modest al echipei gazda in prima repriza.

Viitorul a ratat o mare ocazie in minutul 52 la reluarea lui Eric din centrul careului mult peste poarta. Brazilianul, un stangaci de meserie, a fost tradat de piciorul sau drept pe care i-a venit mingea.

Tucudean l-a ridiculizat pe Marc, jucator intrat si el pe teren la gazde in debutul partii secunde, si l-a intrebuintat pe Balgradean cu un sut in forta obtinand doar un corner.

Viitorul a revenit la conducere in minutul 71 prin Tucudean, jucator care s-a demarcat de langa Yamiss la pasa lui Eric si a finalizat cu un sut in forta aproape de vinclu.



Viitorul invinge Concordia pentru a doua victorie in Liga 1