Liga 1

Viitorul, victorie categorica impotriva Concordiei. Inca un pas spre playoff

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Campioana Viitorul Constanta s-a impus fara nicio emotie, cu 3-0, in fata Concordiei Chiajna, sambata seara, intr-un meci din etapa a 21-a din Liga 1 Betano.

Un succes conturat inca din prima repriza cand George Tucudean si-a trecut in cont in o dubla in minutele 32 si 45.

Atacantul de nationala al Viitorului a profitat mai intai de eroarea lui Albu si deschidea scorul cu un sut pe jos din centrul careului.

La ultima faza a reprizei Tucudean a majorat avantajul gazdelor cu o reluare de finete din interiorul careului mic la centrarea lui Ganea.

In partea secunda Viitorul avea sa inchida tabela prin Eric de Oliveira dupa o lovituar de la 11 metri acordata gazdelor pentru hentul comis de Barboianu.

Un joc modest din partea echipei ilfovene, care a avut putine ocazii la poarta lui Tordai.

Bawab in prima repriza si Batin in actul secund au trecut cel mai aproape de gol pentru Concordia care ramane in zona de playout a clasamentului.

Caseta tehnica

FC Viitorul: Tordai - D. Lopez (Horj '59), Hodorogea, C. Băluţă, De Nooijer (Vână '68) - Cicâldău, Mladen, C. Ganea - Chiţu, Ţucudean, Eric. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Grădinaru (V. Gheorghe '90), Albu, Marc, Bucurică - R. Deaconu, Bucşă - Bawab (Batin '54), Cristescu (Bărboianu '73), Bumba - Bud. Antrenor: Ion Moldovan.

Cartonaşe galbene: De Nooijer '24 / Albu '20.

Arbitri: Adrian Comănescu.



Viitorul, victorie categorica impotriva Concordiei. Inca un pas spre playoff