Liga 1

Viitorul urca pe loc de playoff dupa victoria de la Medias

Start cu dreptul pentru campioana Viitorul in returul sezonului regulat din Liga 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

Echipa pregatita de Gheorghe Hagi s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Gaz Metan si a urcat pe locul sase in clasament, ultimul care asigura prezenta in playoff la finalul sezonului regulat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de golgeterul Georghe Tucudean in prima repriza cu o lovitura de cap dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Tucudean ajunge cu aceasta reusita la cota sapte goluri in actuala editie de campionat, in conditiile in care patru au fost marcate intr-o singura partida.

Gazdele au ratat deschiderea scorului la lovitura libera executata de Chamed in minutul 17, pentru ca in minutul 37 portarul oaspetilor Rimniceanu sa blocheze sutul lui Olaru la capatul unei patrunderi a acestuia.

Viitorul a jucat la conservarea rezultatului in partea secunda si jocul a scazut in intensitate, cei de la Gaz Metan neavand forta de a pune prea multe probleme in ofensiva.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Greab - Zderic, M. Constantin, Sîrghi, De Vriese (Buziuc '78)- Danci (Bic '64), Neagu - Romeo, Olaru (Manole '86), Chamed - Golubovic. Antrenor: Cristian Pustai;

FC Viitorul: Rîmniceanu - Lopez, Ţîru, Horj (Hodorogea '39), De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Ganea - Eric (Vână '59), Ţucudean (Măţan '75), Chiţu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Constantin '86 / Horj '16, Mladen '26, Vână '80.

Meciul a fost arbitrat de o brigada care l-a avut pe George Găman la centru.



Viitorul urca pe loc de playoff dupa victoria de la Medias