Liga 1

Viitorul urca pe doi in clasament dupa victoria cu Poli Iasi

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Dubla lui Ianis Hagi a adus victoria pentru Viitorul, vineri seara, contra celor de la Poli Iasi, scor 2-1, in deschiderea etapei a 11-a din Liga 1 Betano.

Ianis Hagi a deschis scorul in minutul 20 la prima ocazie a fostei campioane cu un sut pe jos din interiorul careului.

In minutul 42 gazdele restabileau egalitatea prin Cristea dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Platini.

Asa am trait Poli Iasi - Viitorul 1-2

Doar trei minute s-au bucurat iesenii de golul egalizator, Dragus obtinand faultul la duelul cu Pantiru in celalalt careu.

Acelasi Ianis Hagi a transformat pentru 2-1, dar din a doua incercare. Pe prima o ratase, dar centralul Horatiu Fesnic a intervenit dictand reluarea executiei pe motiv ca mai multi jucatori ai gazdelor intrasera in suprafata de pedeapsa.

Faza controversata in minutul 57 la sutul lui Flores din afara careului, mingea sarindu-in in mana lui Luchi, insa Fesnic a aratat doar repunere de la coltul terenului.

S-a terminat in cele din urma 2-1 pentru Viitorul, echipa care acumuleaza 19 puncte si urca pe locul secund in clasament.

Caseta tehnica

Poli Iaşi: Rusu - Zaharia (Enoh '46), Mihăescu (N'Dongala '78), Frăsinescu, Panţîru - L. Rus, Cioinac - Sanoh, Flores, Soares - Cristea (Aguinaldo '78). Antrenor: Flavius Stoican;

FC Viitorul: Cojocaru - Lima (Ghiţă '56), Ţîru, Luchin, de Nooijer - V. Achim (Artean '61), T. Băluţă, Vînă - Hagi, Voduţ (Houri '71), Drăguş. Antrenor: Gheorghe Hagi;
 
Cartonaşe galbene: Mihăescu '32, Frăsinescu '45+1, Flores '45+2 / I. Hagi '23, Lima '28, Drăguş '46.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic.



Viitorul urca pe doi in clasament dupa victoria cu Poli Iasi