Liga 1

Viitorul si Dinamo au terminat la egalitate, scor 0-0

Sursă foto: fcviitorul.ro

Un duel aprig pentru victorie la Ovidiu luni seara intre Viitorul si Dinamo, doua echipe care au alergat 90 de minute cu disperare dupa cele trei puncte. Meciul a fost live text pe onlinesport.ro

Dupa acest 0-0 Dinamo ramane cu regretul de a fi ratat ocaziile mai mari in finalul partidei, cea mai importanta dintre acestea la reluarea fundasului Mihai Popescu din prelungiri. Mingea trimisa de acesta a trecut incredibil peste poarta aparata de Rimniceanu.

Cele doua echipei si-au impartit dominatia pe durata celor doua reprize. Viitorul a fost mai prezenta in joc si a trecut pe langa gol in prima repriza, in timp ce Dinamo a devenit mai periculoasa pe masura apropierii finalului de partida.

Un egal care o favorizeaza pe Steaua, singura echipa care a castigat in aceasta prima runda din playoff si care se instaleaza la conducere in clasament.

Viitorul si Steaua se intalnesc sambata seara in etapa a 2-a intr-un duel pentru titlu, un meci la finalul caruia echipa castigatoare s-ar desprinde considerabil de celelalte urmaritoare.

Dupa acest meci Viitorul ramane fara victorie pe teren propriu in fata lui Dinamo, echipa pe care paradoxal a invins-o mai de fiecare data in deplasare.

Terenul ud si vantul puternic au favorizat suturile de la distanta si primul care si-a incercat sansa a fost Vina in minutul 9, cand mingea trimisa de acesta a fost retinuta in doi timpi de Penedo.

Mare sansa pentru Viitorul in minutul 27 la o minge respinsa de Filip in picioarele lui Nedelcearu, faza la care Penedo a intervenit in extremis pentru a impiedica un autogol.

Vina a cautat din nou poarta cu un sut din afara careului in minutul 32 din pasa lui Purece si mingea nu s-a dus deloc de poarta dinamovista.

De departe cea mai mare ocazie a celor de la Viitorul a fost ratata de Ganea cu opt minute inaintea pauzei dupa un sut din interiorul careului.

Partea secunda a debutat cu o alta ocazie ratata de Viitorul la sutul lui Rosu din 9-10 metri. Portarul Penedo s-a opus deschiderii scorului respingand in extremis cu o mana.

Scapat spre poarta gazdelor intr-un sprint furibund, Nistor a fost ajuns si deposedat de Benzar cu un tackling de manual in minutul 54, pentru ca la faza imediat urmatoare Coman sa-l testeze pe Penedo cu un sut pe jos retinut de acesta in doi timpi.

Dupa minutul 60 Dinamo a pus stapanire pe centrul terenul si pe acest fond s-au inmultit ocaziile la poarta lui Rimniceanu. Mai intai Busuladzic n-a gasit poarta dintr-o pozitie favorabila in interiorul careului, pentru ca mai apoi Nistor sa-l testeze pe portarul gazdelor cu un sut pe poarta.

Nedelcearu a ratat incredibil deschiderea scorului in minutul 87 singur in cativa metri dupa o centrare din lovitura, pentru ca Popescu, titularul de conjunctura al lui Dinamo in acest meci, sa rateze sansa de a deveni Sergi Roberto din Stefan cel Mare.



Viitorul si Dinamo au terminat la egalitate, scor 0-0