Liga 1

Viitorul si Craiova termina la egalitate cu penalty ratat de olteni in prima repriza

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Meciul dintre Viitorul si U Craiova 1948 CS s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, duminica seara, in etapa a 22-a din Liga 1 Betano.

Ambele echipe au trecand in cateva randuri pe langa gol si Craiova chiar a ratat o lovitura de la 11 metri in minutul 31 ani prin bosniacul Koljic.

Sutul atacantului din Banie a fost aparat de portarul Cojocaru, iar apoi pe urmarire cei de la Viitorul au reusit sa respinga.

Un penalty acordat pentru tinerea lui Kuipers asupra aceluias Koljic.

Asa am trait Viitorul - Craiova in derby-ul etapei a 22-a

Ocazie pentru Craiova dupa pauza, in minutul 54, la centrarea lui Cicaldau din lovitura libera si mingea stearsa cu capul de Kelic pe langa poarta.

Viitorul a facut pasul in fata odata cu trecerea timpului si Ianis Hagi a ratat doua bune ocazii in minutele 76 si 79. De fiecare data portarul italian Pigliacelli s-a opus golului.

Aceasta dupa ce acelasi Ianis Hagi il deschisese ideal pe de Nooijer cu o pasa in interiorul careului advers. Pigliacelli a blocat sutul fundasului olandez.

Pe finalul partidei am notat debuturile in cele doua formatii ale lui Andrei Cristea (min.80) la Craiova si respectiv Rivaldinho (min.82) la gazde.

Caseta tehnica

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Kuipers (Boboc '46), De Nooijer - Achim (Casap '70), Băluţă, Iacob - Vână, Ianis Hagi, Houri (Rivaldinho '82). Antrenor Gheorghe Hagi.

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelici, Ferreira - Dimitrov (Martici '70), Mateiu, Cicâldău, Bancu - Meza Coli, Koljici (Ad. Cristea '80), Mihăilă (Nuno Rocha '66). Antrenor Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Houri '9, Kuipers '31, Vână '90+3 / Donkor '2, Kelici '33, Dimitrov '45

Arbitru: Marcel Bîrsan.



Viitorul si Craiova termina la egalitate cu penalty ratat de olteni in prima repriza