Liga 1

Viitorul si Botosani, egal spectaculos cu patru goluri

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

In epilogul etapei a 5-a echipele Viitorul Constanta si FC Botosani au remizat, scor 2-2.

Viitorul a deschis scorul prin Eric de Oliveira in minutul 12 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Ganea in duel cu Chindris.

Cei de la Botosani au ratat egalarea in minutul 20 la sutul lui Ofosu care s-a dus in transversala portii lui Cabuz.

Dupa un sfert de ora Askovski a adus egalarea pentru Botosani dupa o faza creata de Ongenda si Papa. O simpla formalitate din sase metri pentru mijlocasul ofensiv al oaspetilor.

Iancu a adus-o pe Viitorul din nou la conducere in minutul 65 cu o reluare din careul mic al oaspetilor.

Cu noua minute inaintea finalului cei de la Botosani au reusit pentru a doua oara egalarea. Acelasi Askovski a aparut la finalizare si a impins in poarta mingea pasata de Ofosu din partea stanga.

Finalul a fost unul cu garda jos, ambele echipe trecand pe rand pe langa gol.

Ghita a pus un picior salvator in minutul 86 la reluarea lui Ongenda, pentru ca apoi Cabuz sa respinga intr-o situatie de unu contra unu cu Ofosu scapat pe contraatac.

Viitorul a avut o bara in replica la sutul lui Ciobanu din afara careului, iar acelasi Ofosu a trimis milimetri pe langa poarta dupa un contraatac.

Caseta tehnica

Viitorul: Cabuz, Mladen, Tiru, Ghita, Filip (Calcan 61) - Achim, Artean (Ciobanu 46), Houri - Eric, Iancu, Ganea (Boboc 54).

FC Botosani: Hankic - Harut, Miron, Chindris, Holzmann - Rodriguez, Papa (Florescu 74) - Askovski (Pitian 86), Ongenda, Golofca (Andronic 90) - Ofosu.

Cartonase galbene: Ganea (50), Achim (69), Iancu (72) / Rodriguez (11), Miron (30), Golofca (42), Ongenda (85)Viitorul si Botosani, egal spectaculos cu patru goluri